Отборът на Далас Каубойс победи Филаделфия Ийгълс с 40:34 в

...
Отборът на Далас Каубойс победи Филаделфия Ийгълс с 40:34 в
Коментари Харесай

Шоу и страхотни мачове белязаха коледния уикенд в NFL

Отборът на Далас Каубойс победи Филаделфия Ийгълс с 40:34 в едно от най-емблематичните дербита на Националната футболна лига, което проследихте по MAX Sport 2 HD.

Каубоите измъкнаха драматично успеха в един от най-интересните мачове от началото на сезона, въпреки да изоставаха с 10 точки от своя конкурент.

В началото на последната четвърт Ийгълс още веднъж имаше удобен задатък, когато тъчдаун на ДеВонта Смит и добавка от Джейк Елиът помогнаха на гостите да поведат с 34:27.

СиДи Ламб обаче върна " каубоите " в мача с тъчдаун пет минути преди края, с цел да дойдат звездните моменти на Брет Маер.

С два фийлд гола той донесе триумфа на домакините от Далас, а в последна сметка това им бе задоволително, с цел да се доберат до " уайлд кард " за плейофите. А макар загубата, Филаделфия Ийгълс също отива в идната фаза с помощта на лидерската си позиция в NFC Изток.

В различен мач от уикенда, тимът на Канзас Сити Чийфс победи Сиатъл Сийхоукс с 24:10.

Шоуто продължи с мач на към този момент детронирания крал Лос Анджелис Рамс.

Макар първенците рано да се пуснаха от битката за купата и да нямат късмет за плейофите, те направиха коледен подарък на своите почитатели с много безапелационна победа.

В коледния мач тимът на Рамс победи Денвър Бронкос с безапелационното 51:14.

Доста едва ефективен мач, със единствено по един тъчдаун от двата отбора видяха почитателите в Питсбърг, където локалният Стийлърс посрещна Лас Вегас Райдърс и победи с 13:10.

Хънтър Ренфроу с тъчдаун и фийлд гол на Даниел Карлсън дадоха задатък на гостите от 10:3. С втория си фийлд гол Крис Босуел понижи за 6:10, а развръзката пристигна тъкмо 46 секунди преди края.

Тогава Джордж Пикънс от Питсбърг означи съдбоносен тъчдаун, с който донесе успеха на своя отбор, който обаче доста мъчно ще успее да се добере до плейофите.

В последния мач от уикенда, който MAX Sport 2 HD ви сподели, Маями Долфинс загуби от Грийн Бей Пакърс с 20:26.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР