Отборът на Черно море започна подготовка за пролетния дял от

...
Отборът на Черно море започна подготовка за пролетния дял от
Коментари Харесай

Черно море чака двама чужденци

Отборът на Черно море стартира подготовка за пролетния дял от шампионата с 23 полеви играчи и трима вратари. " Очакваме двама чужденци, като единият от тях ще е на проби ", заяви треньорът на варненския отбор Илиан Илиев. Той посочи, че чужденците играят на позициите вътрешен полузащитник и ляв бек, като крайният защитник не е на проби и напряко може да подпише контракт. Единият от задграничните играчи се чака да дойде на следващия ден, а на идващия ден да стартира подготовка с тима.

Възможно е клубът да преотстъпи някои от по-младите си играчи, сподели още наставникът. Подготовката на Черно море ще е единствено във Варна по понятни аргументи, сподели още Илиев. Той добави, че контролите на отбора ще бъдат оповестени по-късно. Планираните инспекции са шест или седем, само че всичко зависи от времето, посочи експертът. По думите му множеството от контролите ще са в курорта " Албена ".

Евентуално последната контрола на 6 февруари ще се организира във Варна. Отборът ще тренира на стадион " Младост " във Варна и на терените в " Албена ". Искам напролет да вкарваме повече от основаните обстановки, това, което ни липсваше първия полусезон в доста от мачовете, разяснява още треньорът. " Ще се борим до дъно да влезем в шестицата, макар че не сме мечтани доста в първата шестица, защото последния път, когато бяхме там, победихме всички ", заключи Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР