Отборът на Италия изравни на Хърватия в последната осма минута

...
Отборът на Италия изравни на Хърватия в последната осма минута
Коментари Харесай

Италия съкруши Хърватия в последните секунди, а Испания победи Албания с 1:0

Отборът на Италия изравни на Хърватия в последната осма минута от добавеното време на огромния конфликт от група В на UEFA EURO 2024.

В воин за „ скуадра адзура " се трансформира Матия Дзакани с първия си гол за националния отбор, който най-вероятно ще се окаже решителен за бъдещето на Италия на европейските финали в Германия.

Дзакани направи резултата 1:1, като този резултат праща италианците във етапа на елиминациите, до момента в който хърватите ще се сбогуват с финалите.

Испания победи с 1:0 Албания в финален мач за двата тима от група " B " на UEFA EURO 2024. Единственото попадение в срещата бе дело на Феран Торес в 13-а минута. Испания бе с много аварийни футболисти на терена, като това си пролича, само че през първото полувреме " Ла Фурия " не остави никакъв късмет на противника и тотално доминираше. Албания се засилва през втората част и имаше няколко благоприятни условия, само че не съумя да осъществя.

По този метод Испания приключи преди всичко с девет точки в групата, като даже не позволи попадение в личната врата. Албания финишира на четвъртото място с един пункт на сметката си и отпада от UEFA EURO 2024.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР