Отборът на Барселона разглежда четири възможности за подсилване на халфовата

...
Отборът на Барселона разглежда четири възможности за подсилване на халфовата
Коментари Харесай

Барселона ще избира измежду четирима за нов халф

Отборът на Барселона преглежда четири благоприятни условия за укрепване на халфовата си линия през зимния трансферен прозорец. Бъдещето на треньора Роналд Куман остава основен фактор за това какви играчи ще бъдат привлечени през януари.

Според „ Diario Sport “, „ каталунците “ са определили като цел №1 привличането на нов полузащитник, откакто през лятото изгубиха борбата за Джорджиньо Вайналдум, който мина в Пари Сен Жермен.

Изданието показва, че Барселона има четири благоприятни условия за нов футболист на тази позиция, като две са от британската Висша лига, а другите две – италианската от Серия А.

Низвергнатият в Манчестър Юнайтед Дони ван де Бийк е алтернатива за взимане пд наем, откакто по този начин и не съумява да завоюва доверието на мениджъра Оле Гунар Соскяер. Другата опция от Англия е халфът на Тотнъм Танги Ндомбеле.

Звездата на Милан Франк Кесие си остава дълготрайна цел, само че Барселона може да изчака до лятото, с цел да го вземе без пари, защото договорът му изтича и за момента договарянията за нов подобен не вървят добре. Друг състезател, който може да бъде взет без трансферна сума е Марсело Брозович от Интер, който също е с изтичащ договор в края на акцията.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР