Отборът на Айнтрахт (Франкфурт) се отдалечи от участие в Шампионската

...
Отборът на Айнтрахт (Франкфурт) се отдалечи от участие в Шампионската
Коментари Харесай

Майнц направи огромен подарък на Борусия Дортмунд

Отборът на Айнтрахт (Франкфурт) се отдалечи от присъединяване в Шампионската лига, откакто позволи разочароващо 1:1 с Майнц 05 на своя стадион. По този метод “орлите” остават отвън топ 4, откакто Борусия (Дортмунд) ги задмина с триумфа си над Република България (Лайпциг).

В последните два кръга отборът на Адолф Хютер ще би трябвало да бъде непогрешим против Шалке 04 и Фрайбург. В същото време вестфалци ще играят с Майнц и Леверкузен. С това реми пък Майнц съвсем несъмнено си подсигури присъединяване в Бундеслигата и през идната акция, тъй като е на 6 точки от рисковата зона.

Айнтрахт “проспа” огромна част от мача на “Комерцбанк Арена” и даже можеше да загуби. Карим Онисиво изведе гостите напред след 11 минути след неубедителна интервенция на Кевин Трап. В 76-ата австриецът излезе самичък против вратаря, само че този път той се реваншира и не позволи гол.

Домакините се разиграха чак в края и в 86-ата Айдин Хрущич изравни. В оставащите минути играчите от Франкфурт изпуснаха още най-малко две чисти положения.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР