Новият италиански селекционер на мъжкия национален отбор на България по

...
Новият италиански селекционер на мъжкия национален отбор на България по
Коментари Харесай

България представи Джанлоренцо Бленджини като селекционер на тима ни по волейбол

Новият италиански селекционер на мъжкия народен тим на България по волейбол Джанлоренцо Бленджини бе показан през днешния ден публично от Българската федерация по волейбол.

Бленджини подписа контракт за 3 години плюс 2. Голямата цел на експерта е да класира България за присъединяване на Олимпийските игри в Лос Анджелис през 2028 година.

" Благодаря, за интереса и представянето, което ми направи президента на БФВ Любо Ганев. Изключително удовлетворен съм ли съм да бъда тук в този момент. Вярвам, че когато има такава воля на управлението на федерацията може да реализираме задачите си. Благодаря на Любо Ганев, Давид Давидов, Николай Иванов и всички, което съумяха да ме привлекат за тази идея. Щастлив съм, че имаме обща цел и се надяваме на имаме триумфи дружно! ", съобщи Джанлоренцо Бленджини при представянето си в София.

" Важен триумф! Радвам се че построих щаб, който е на положително равнище, и да реализираме задачите си дружно с Франческо Кадеду, Данаил Милушев и Христо Цветанов и останалите хора от щаба ми ", добави Бленджини.

За да поеме тима на България, Бленджини напусна италианския Кучине Лубе (Чивитанова), където играе националът Александър Николов.
 Джанлоренцо Бленджини е новият треньор на националния тим на България
Джанлоренцо Бленджини е новият треньор на националния тим на България

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР