Отборът на Арсенал взе втора звезда на Манчестър Сити през

...
Отборът на Арсенал взе втора звезда на Манчестър Сити през
Коментари Харесай

Арсенал привлече Александър Зинченко

Отборът на Арсенал взе втора звезда на Манчестър Сити през летния трансферен прозорец, откакто притегли бранителя на първенците Александър Зинченко. Украинският национал, който стана четирикратен първенец на Англия с " жителите ", минава на " Емиратс " против 32 милиона паунда.

В началото на този месец Арсенал взе и нападателя на Сити Габриел Жезус за 45 млн. паунда. 25-годишният Зинченко към този момент е работил с мениджъра на Арсенал Микел Артета, до момента в който испанецът бе помощник на Гуардиола на " Етихад ". " Много сме щастливи, че Алекс към този момент е част от нас. Той е състезател, който познавам доста добре и продължих да проследявам развиването му, откакто напуснах Манчестър Сити. Той е състезател от висока класа, който ще ни даде поливалентност и разнообразни варианти както в офанзива, по този начин и в отбрана ", съобщи Артета.

Най-често Зинченко играе на левия фланг на отбраната, само че той също по този начин може да заеме позиция в центъра на терена. Украинецът е петото ново попълнение за " артилеристите " през лятото след Жезус, Маркиньос, Мат Търнър и Фабио Виейра. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР