Отбелязваме 29 юни – Национален ден на безопасността на движението

...
Отбелязваме 29 юни – Национален ден на безопасността на движението
Коментари Харесай

ОДМВР – Варна с призив: Бъдете внимателни и толерантни на пътя! | Вземете всички мерки за превенция сега, защото в следващата минута може да е късно

Отбелязваме 29 юни – Национален ден на сигурността на придвижването по пътищата. На него се провеждат редица начинания, които минават под мотото „ На пътя животът е с преимущество “.

" Никой, в никакъв случай не знае по кое време ще попадне в случай – вземете всички ограничения за предварителна защита в този момент, тъй като в идната минута може да е късно. Шофирайте по този начин, като че ли всяко дете на пътя е вашето! ", молят от варненската полиция.

В отбелязването на Деня се включват редица общини, неправителствени организации и обществено виновни компании. С това се цели привличане на в допълнение публично внимание към проблемите на пътната сигурност, освен на този ден, само че и през цялата година.

Датата е определена и заради обстоятелството, че в този момент стартират месеците, в които обичайно се подхващат доста пътувания и когато настъпват максимален брой тежки пътнотранспортни катастрофи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР