От векове се използва сигурен метод за скриване на истината

...
От векове се използва сигурен метод за скриване на истината
Коментари Харесай

Гигантите. Хроника на укриваните факти

От епохи се употребява сигурен способ за скриване на истината – дискредитиране. Как роботи това? Много просто. Достатъчно е да се покажат няколко „ блажени “, твърдящи, че са летели с извънземни на техните чинии до прилежащото село за бира. А по-късно по всички малките екрани да се заяви за този факт с унизителни прилагателни и загадъчна снизходителна усмивка. И тематиката за НЛО е заровена.

Снимката горе е станала сензация, приключила по сходен метод, когато станало известно, че била основана благодарение на Фотошоп особено за конкурс по майсторство във владеенето на графичния редактор.

Точно по същия метод може да е дискредитирана информацията за същински археологически находки, потвърждаващи съществуването на раса великани в предишното на Земята. Така въпросът изгубил новост, публичният интерес липсващ и толкоз. Поредната сензация е заровена.

И не щеш ли в западната преса преди време се промъкна известие, което още веднъж ни кара да се върнем към тематиката за великаните. Смитсъниънския институт призна, че при започване на XX век е унищожил хиляди великански човешки скелети.

 черепи на колоси Върховният съд на Съединени американски щати постановил да се разгласяват секретни документи на Смитсъниънския институт, датирани от началото на ХХ век, доказващи, че организацията е взела присъединяване в най-голямото историческо укриване на доказателства, сочещи, че великански човешки остатъци в количество десетки хиляди са открити по цяла Америка и унищожени по заповед на високопоставени ръководители за отбрана на господстващата последователност на човешката еволюция, съществуваща по това време.

Подозренията на Американския институт за различна археология (AIAA) за това, че Смитсъниънския институт е унищожил хиляди великански човешки остатъци, бил признат от организацията на нож и тя отвърнала, че ще съди AIAA за клюка и опит да се навреди на репутацията на 168-гидишния институт.

По думите на Джеймс Чъруард (James Churward) от AIAA при правосъдните диспути изплували нови елементи, когато редица инсайдъри на Смитсъниънския институт признали съществуването на документи, доказващи унищожаването на десетки хиляди човешки скелети с размери сред 6 и 12 фута (1,8–3,65 м), чието битие обичайна археология не желае да признае по разнообразни аргументи.

 гигантска бедрена кост на човек Обрат в делото направила демонстрацията на бедрена кост на човек с дължина 1,3 метра като доказателство за съществуването на великански човешки кости. Това доказателство пробило дупка в отбраната на юристите на института, защото тази кост била открадната от организацията от един от високопоставените куратори в средата на 30-те години, който я съхранявал цялостен живот и написал на смъртния си одър документално самопризнание за скритите интервенции на Смитсъниънския институт.

„ Ужасно е, че се вършат такива неща – написа той в своето писмо. – Ние крием истината за предците на човечеството, за колосите, населявали Земята, за които се загатва в Библията, а също и в други антични текстове. “

Гиганти измежду ацтеките

Расата на белите колоси в легендите на индианците

Древната нурагска цивилизация от Сардиния

Върховният съд на Съединени американски щати постановил да се разгласява цялата засекретена информация на института за „ заличаването на доказателства, отнасящи се към доевропейската просвета “, а също на детайли, „ свързани с човешки скелети с по-голям от нормалния размер “.

„ Публикуването на тези документи ще помогне на археолози и историци да преразгледат актуалните теории за човешката еволюция и ще ни оказват помощ да разберем повече за доевропейската просвета на Америка и останалия свят “, споделя шефът на AIAA Ханс Гутенберг (Hans Guttenberg). – Най-накрая, след повече от един век на неистини, истината за нашите великански предшественици ще се разкрие пред света. “

Оригиналната публикация можете да видите тук.

Очаквайте лист с откриваните по света остатъци от колоси.

Източник: drevnite.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР