От Възраждане“ заявиха, че София няма време кметът да се

...
От Възраждане“ заявиха, че София няма време кметът да се
Коментари Харесай

Огромен трус в София! Първа голяма партия поиска оставката на кмета: Терзиев, не ставаш

От „ Възраждане “ обявиха, че София няма време кметът да се ориентира и да се научи да обмисляне.
Припомняме, че групата на „ Възраждане “ в Столичния общински съвет (СОС) е получила покана за среща-разговор за съвещания сред партиите в СОС и кмета на София, по самодейност на общински съветници от друга група&
Тъй като досега никой от медиаторите в диалога или самите ръководещи София не са поели явен ангажимент, че ще изпълнят наложителното изискване, сложено от „ Възраждане “, с цел да седнат общинските съветници от групата на масата за диалози, те не участват.
Припомняме, че от „ Възраждане “ желаеха да бъде възобновен Паметникът на Съветската войска, което ще символизира и възобновяване на законността и реда в София. Групата на „ Възраждане “ напомня, че както в Народното събрание, по този начин и в Столичния общински съвет ще води диалози, само и единствено за политика по значими за софиянци въпроси.
От началото на ръководството на Васил Терзиев са минали два месеца и половина. Период, в който в Столична община се следи непросветеност и липса на управнически умения. Отново ясно демонстрирано в петък вечерта, когато беше изпратена покана за среща-разговор до всички партии. Васил Терзиев в този момент ли разбра, че срокът изтича във вторник?
Това е висша демонстрация на управническа непросветеност и Васил Терзиев би трябвало да подаде оставка, тъй като е време Столична община да има кмет, който ще се занимава с потребностите на жителите и с значимите за софиянци проблеми, а не да се ориентира и занапред да се учи да възнамерява, безапелационни са от „ Възраждане “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР