От учебниците по география знаем, че в сърцевината си Земята

...
От учебниците по география знаем, че в сърцевината си Земята
Коментари Харесай

Агарта- подземната цивилизация, пазена в тайна

От учебниците по география знаем, че в сърцевината си Земята е нагорещена тога, въртяща се към твърдо ядро от желязо.

Има обаче и други догатки, които са прекомерно любопитни. Още антични ръкописи описват за хора, които живеят в центъра на планетата. Те са наследници на най-старото население и имат опит и познания, за които даже не подозираме.

В тази доктрина е вярвал и Хитлер и отделил доста средства и старания, с цел да открие центъра на Земята, предполагайки, че оттова ще може да доближи до загадъчните ни предшественици. Целта му била да ги убеди да излязат на повърхността и да вземат участие във войната на страната на Германия, или най-малко да заимства технологиите им, с цел да получи преимущество.

Твърди се, че на 2300 благи след Южния полюс има вход към центъра на планетата. Първият човек, летял над полюса – Ричард Бърд, твърди, че там живее цивилизация, която е несравнимо по-напред от нашата.

Откъде идва тази подземна цивилизация?

Смята се, че са се заселили там преди към 100 хиляди години, когато война е опустошила Земята.

Бивш сътрудник на военното разузнаване на Съединени американски щати – Върджил Армстронг, разказва популацията, което живее под нас, като хора, които познават безсмъртието, могат да управляват атмосферните процеси и пътуват с невижданата скорост от три хиляди благи в час. Тези същества са наследници на антлантите и лемурите и летящите чинии, които от време на време виждаме, са техни.

Човекът, който пръв е прелетял над Южния полюс, споделя, че оттатък него има територия, където климатът е доста прелестен и топъл, с буйна растителност, планини, реки и езерца. Хората, които обитават тези места, владеят телепатията и поддържат връзка по този метод. Те не живеят на повърхността, а подземен, на няколко благи дълбочина. Там съществува милионен град, наименуван Агарта.

Бившият сътрудник на тайните служби – Армстронг, който е разполагал с дневника на Бърд, прелетял над Южния полюс, твърди, че този изобретател е живял в Агарта съвсем месец и може да се има вяра, че там има по-високо развита цивилизация от нашата. Според сътрудникът на тайните служби част от технологиите за производството на летателни машини е разкрита на Пентагона от жителите на Агарта. Това е невидимият аероплан с технология Стелт.

За съществуването на подобен град сведения има още от ІХ- Х век, когато съветски духовник дружно с група хора съумява да доближи Агарта, престоява там дълго и се връща след към 50 години напълно самичък, с цел да опише на хората за това.

Американските служби през днешния ден пазят входа за подземния град, с цел да не бъде доближат от авантюристи.

Ричард Бърд няколко пъти акцентира в своя дневник, че хората, които живеят в Агарта, са безсмъртни и знаят по какъв начин се доближава физическо величие.

Армстронг счита, че подземната цивилизация Агарта може да ни избави от Апокалипсис, само че единствено в случай че ни намира почтени за това.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР