От ЦСКА използваха своя официален сайт, за да публикуват официално

...
От ЦСКА използваха своя официален сайт, за да публикуват официално
Коментари Харесай

ЦСКА: Имаше опит за убийство на невинни хора

От ЦСКА използваха своя формален уебсайт, с цел да разгласяват публично изказване във връзка случилото се по време на почивката на мача във Варна против Черно море. Тогава от улицата, минаваща около бранша за посетители на стадион „ Тича “, бяха хвърлени няколко бомбички, попаднали измежду последователите на „ алените “.

От клуба осведомят, че една от тях е паднала напълно покрай малко дете и като по знамение не се е стигнало до съдбовен случай. От ЦСКА осъждат държанието на „ тези незнайни страхливци “ и приканват за по-добра организация на стадиона във Варна.

Ето и изказването им в целокупност:

Армейци,

ЦСКА като клуб, който в никакъв случай не е толерирал насилието и безредиците по стадионите, е крайно засегнат от безумието и постъпката на незнайните лица във Варна, които заплашиха живота и здравето на десетки армейски почитатели със своите незаконни действия.

По време на почивката на днешния мач против Черно море, към пет минути преди началото на второто полувреме, в бранша с последователи на ЦСКА бяха хвърлени няколко бомби, които дохвърчаха откъм улица " Никола Вапцаров ", минаваща тъкмо зад стадион " Тича ". Една от бомбите падна напълно покрай малко дете, пристигнало да следи срещата със своите родители и за малко не се стигна до съдбовен случай. Именно тази демонстрация предизвика и гневната реакция на част от алената агитка, като в крайна сметка, с напъните и вътрешна организация на самия фенклуб и всеотдайна помощ от страна на хора от спортно-техническия ни щаб, нещата не излязоха от надзор и срещата продължи без съществени ексцесии.

Излишно е да споделяме, че сходни действия са безусловно неприемливи и остро осъждаме държанието на тези незнайни страхливци, които си разрешиха да хвърлят рискови бомби към феновете, пристигнали да следят спокойно и спокойно срещата. Надяваме се полицията да откри бързо виновниците за тази грозна провокация и те да бъдат подведени под най-строга отговорност.

Надяваме се, да не се окажат правилни информациите, че те са хванати и към този момент пуснати на независимост! На процедура имахме безконтролен опит за убийство на почтени хора и това без значение на клубна принадлежност и пристрастия, показва в причинителите липса на естествен разум, човечност и почитание към всички човешки полезности. И най-вече, към човешкия живот!

Призоваваме домакините на този стадион и всички ангажирани институции и органи на реда да подобрят организацията и за в бъдеще да вземат по-адекватни ограничения за застраховане на сигурността, здравето и живота на феновете, както на стадиона, по този начин и към него, с цел да не се стигне до съдбовни събития.

Футболът е най-великата игра, тъй като е призвана да носи наслада и приятност на феновете. Нека стадионите и футболните срещи не се трансформират в бойно поле!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР