От тази неделя, 5 ноември, ще започне поетапното пускане на

...
От тази неделя, 5 ноември, ще започне поетапното пускане на
Коментари Харесай

Пускат парното в София от утре

От тази неделя, 5 ноември, ще стартира поетапното стартиране на парното в София, оповестиха от столичната " Топлофикация ".

Първо ще бъдат захранени учебни заведения и детски градини, а след това и административните и жилищни здания.

" Припомняме на своите клиенти, че преди стартирането на отоплението в техните здания е значимо да приключат всички поправки по вътрешните съоръжения и да ги запълнят, в случай че са източени. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена ", обясниха от " Топлофикация ".

От сдружението подсетиха, че вентилите на радиаторите би трябвало да бъдат отворени на оптималната степен, с цел да се изпълнят отоплителните уреди и да не се постанова в допълнение обезвъздушаване.

Важно е също клиентите да ревизират екраните на електронните уреди за дялово систематизиране, инсталирани върху радиаторите и в случай че открият неправда да се свържат със своя топлинен счетоводител. 

Максималното ограничение на достъпа до абонатната станция в постройката ще попречва възможни операции и обири на топлинна сила. Това ще подсигурява качественото и надеждно топлоснабдяване на всички парцели и правилното отчитане на употребяваната топлинна сила. 
 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР