Най-малкият син на републиканеца Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Най-малкият син на републиканеца Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Най-малкият син на Тръмп няма да е част от делегатите на републиканската партийна конференция, излъчващи кандидат-президента

Най-малкият наследник на републиканеца Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския - Барън Тръмп, няма да бъде част от делегатите, които ще вземат участие в партийната конференция, на която Тръмп ще бъде публично номиниран за претендент за президент, съобщи Франс прес. Новината заяви канцеларията на брачната половинка на Тръмп  - Мелания.

Барън беше определен за пратеник на партийната конференция от клона на Републиканската партия във Флорида. За него това е огромна чест, само че той показва страдание, че няма да може да взе участие в проявата, се споделя в изказване от канцеларията на някогашната първа дама, предадено на Франс прес.

Барън е на 18 години.

На партийната конференция в Милуоки през юли се чака да участват другите деца на Тръмп – Ерик и Доналд Тръмп-младши, както и щерка му Тифани. Другата щерка на Тръмп – Иванка, която беше негов консултант през първия му президентски мандат, не е в листата на делегатите.

Що се касае до снахата на Тръмп – Лара, наскоро тя беше определена за съпредседател на Републиканската партия на национално равнище, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР