От Световното първенство по футбол ни делят само няколко дни.

...
От Световното първенство по футбол ни делят само няколко дни.
Коментари Харесай

Принц Уилям и специалната му връзка с националния отбор по футбол

От Световното състезание по футбол ни разделят единствено няколко дни. И въпреки доста хора да са настроени скептично към Мондиала в Катар, няма по какъв начин събитие от сходен мащаб да не е вълнуващо за всички почитатели на футбола.
 Мондиал 2022, Стефани Фрапар, Йошими Ямашита, Салима Мукансанга и съдийките, които ще управляват мачове от Световното състезание по футбол в Катар
Жените рефери на Мондиал 2022

Йошими Ямашита Салима Мукансанга

Сред тях е и принц Уилям и любовта му към този спорт не е загадка. И той я показва за следващ път - при започване на тази седмица направи изненадваща аудиенция в щаб квартирата на британския народен тим, с цел да им пожелае триумф в конкуренцията.

40-годишният принц на Уелс даже връчи новите екипи, с които отборът на Гарет Саутгейт ще се състезава в Катар. " Тук съм единствено, с цел да подчертая, че цялата страна е зад вас. Всички ние ви желаем триумф ", цитират го от People.

Уилям, който е и президент на Британската футболна асоциация, получи лична тениска на националния тим на Англия с подписите на целия тим. " Играйте един за различен, подкрепяйте се, наслаждавайте се на играта и съм сигурен, че ще стигнете надалеч ", добави принцът.

Първият мач от Мондиала за Англия е против Иран на 21 ноември, последван от мач против Съединени американски щати на 25 ноември. Колкото до клубните желания на Уилям, той е почитател на Астън Вила.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР