От старта на забавното шоу досега в Кой да знае?

...
От старта на забавното шоу досега в Кой да знае?
Коментари Харесай

Кадиев обиди Милица в ,,Кой да знае?“: Ти нямаш слаби страни! Личи ти, че обичаш хляб

От старта на занимателното шоу до момента в „ Кой да знае? не е имало толкоз слаба вечер. И двата тима изпитаха големи компликации с правилните отговори и надали не останаха съвсем без извоювани пари. Отбор Пъдев съумя някак и то не без помощта на публиката да приключи със скромната сума от 900 лева, а тим Милица отговори на един единствен въпрос и то още веднъж човек от публиката.
Шегите другояче бяха на равнище, най-малко бе занимателно. В епизода Сашо Кадиев не се посвени да се избъзика с Милица Гладнишка и нейната закръглена фигура.
,,Ти нямаш слаби страни “, разгласи двузначно Кадиев, а Гладнишка незабавно схвана, че не става въпрос за играта й в предаването, а за физическите данни.
,,Аз доста обичам самун “, изясни искрено Милица.
,,То ти проличава “, не пропусна да захапе Сашко.
,,Като бях дребна, си слагах самун в кутия, нощем си отварях и ядях, въпреки че кутийката скърцаше “, призна искрено актрисата.
,,Не мога да спра да си представям дребната Милица по какъв начин яде самун в 3 ч през нощта “, включи се в диалога и артистът Христо Пъдев.
Въпросът провокирал тази полемика, която се трансферира върху фигурата на Милица бе заложен към тим Пъдев и бе обвързван с хляба, предава Vihrogon.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР