От Spice Girl до бизнесдама – Вики Бекъм измени стила

...
От Spice Girl до бизнесдама – Вики Бекъм измени стила
Коментари Харесай

Еволюцията в стила на Виктория Бекъм

От Spice Girl до бизнесдама – Вики Бекъм промени стила си пред очите ни и съгласно нея основен провинен за смяната е самочувствието й.

“Когато бях част от Spice Girls имахме стилисти, които ни обличаха като група, само че в персоналния си живот не разполагах със стилист. Тогава носих доста впити облекла с корсети, които към момента владея и от време на време нося, само че към този момент стилът ми е напълно друг ”, споделя Виктория пред в публикация, в която дава отговор на въпросите на зрелостниците, които желаят да се развиват в света на модата.

“Вече нямам опцията да върша всичко на токчета. Имам доста отговорности като майка, брачна половинка и дизайнер ”, добавя стилната икона. “Спомням си един път по време на фешън шоу в Ню Йорк носих панталон с по-мъжествен модел и маратонки и всички полудяха. ”

Бекъм признава, че към този момент не е подвластна от мнението на другите и носи нещата, които я карат да се усеща добре в кожата си. “Знам какво ми отива, какво ме кара да бъда самоуверена и не се пробвам да потвърдя нищо с метода, по който се обличам. ”

Вижте част от измененията в стила на Виктория през годините, като разгледате фотосите в галерията.

 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР