От Славия официално представиха Златомир Загорчич, който наследява на поста

От Славия официално представиха Златомир Загорчич, който наследява на поста ...

Загорчич при завръщането си в Славия: Нужно е да се работи яко


От Славия официално представиха Златомир Загорчич, който наследява на поста Александър Тарханов. Бившият треньор на „белите” се завърна на стадион „Славия” и вярва, че отборът му има силите и възможностите да завърши успешно сезона, както и да спечели дори Купата на България

„Не съм се колебал да се завърна в Славия. Върнах се тук, за да си помогнем. Свърши ми отпуската, започваме нов цикъл и се надяваме да направим това, което Славия заслужава. Нужно е да се работи яко”, започна Загорчич, цитиран от Гонг.

„За нас най-важният мач е всеки следващ. Няма как да подценяваме, трябва да изиграем всеки един до края с максимална концентрация, а те са общо 8. Разчитам и на финал за Купата. Трябва да сме сериозни и се надяваме да успеем. Затова се връщам, тъй като Славия заслужава много по-добри резултати и ще ги направим”, продължи Заги.

„Поех риска, когато се родих още. Животът лесен ли е? Няма нищо лесно. Излизаме на терена и се раздаваме. След като съм тук, вярвам, че можем да го направим. Убеден съм в това нещо и не е странно завръщането ми”, акцентира Загорчич.

„Може пак да искам отпуска по някое време. В живота не е лесно, винаги влизаш в трудностите и някой път са хубави моментите. Във вчерашната тренировка видях настроение. Има доста млади футболисти, доста промени, откакто аз си тръгнах. Убеден съм, че ще го направим това, което е нужно за Славия”, продължи Загорчич.

„Със сигурност срещу Арда ще е тежко. Гледах много от мачовете във Сърбия по телевизията. Те са добър и стойностен отбор, но знам, че моите момчета ще се раздадат на повече от 100% да спечелят мача. Емил Стоев има проблеми с рамото, не знам какво му е състоянието, но трябва да почне днес да играе. Не съм сигурен от колко време не е играл. Славия има добър кондиционен треньор и досега са работили. Мисля, че няма да има проблеми.

„Имах предложения за работа, докато нямах работа, но не съм ги приел”, акцентира Златомир Загорчич.

Източник: fakti.bg