От Славия официално представиха Златомир Загорчич, който наследява на поста

...
От Славия официално представиха Златомир Загорчич, който наследява на поста
Коментари Харесай

Загорчич при завръщането си в Славия: Нужно е да се работи яко

От Славия публично показаха Златомир Загорчич, който наследява на поста Александър Тарханов. Бившият треньор на „ белите” се завърна на стадион „ Славия” и има вяра, че тимът му има силите и опциите да приключи сполучливо сезона, както и да завоюва даже Купата на България

„ Не съм се колебал да се завърна в Славия. Върнах се тук, с цел да си помогнем. Свърши ми отпуската, започваме нов цикъл и се надяваме да създадем това, което Славия заслужава. Нужно е да се работи яко”, стартира Загорчич, представен от Гонг.

„ За нас най-важният мач е всеки идващ. Няма по какъв начин да подценяваме, би трябвало да изиграем всеки един до края с оптималната централизация, а те са общо 8. Разчитам и на край за Купата. Трябва да сме съществени и се надяваме да успеем. Затова се връщам, защото Славия заслужава доста по-добри резултати и ще ги направим”, продължи Заги.

„ Поех риска, когато се родих още. Животът елементарен ли е? Няма нищо елементарно. Излизаме на терена и се раздаваме. След като съм тук, имам вяра, че можем да го създадем. Убеден съм в това нещо и не е необичайно завръщането ми”, подчертава Загорчич.

„ Може отново да желая отпуска по някое време. В живота не е елементарно, постоянно влизаш в компликациите и някой път са хубави моментите. Във вчерашната подготовка видях въодушевление. Има много млади футболисти, много промени, откогато аз си потеглих. Убеден съм, че ще го създадем това, което е нужно за Славия”, продължи Загорчич.

„ Със сигурност против Арда ще е тежко. Гледах доста от мачовете във Сърбия по малкия екран. Те са добър и стойностен тим, само че знам, че моите момчета ще се раздадат на повече от 100% да завоюват мача. Емил Стоев има проблеми с рамото, не знам какво му е положението, само че би трябвало да почне през днешния ден да играе. Не съм сигурен от какъв брой време не е играл. Славия има добър кондиционен треньор и до момента са работили. Мисля, че няма да има проблеми.

„ Имах оферти за работа, до момента в който нямах работа, само че не съм ги приел”, подчертава Златомир Загорчич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР