От шведския аутдор специалист Fjällräven смятат, че за да се

...
От шведския аутдор специалист Fjällräven смятат, че за да се
Коментари Харесай

Три прехода във Витоша с Fjällräven

От шведския аутдор експерт Fjällräven считат, че с цел да се насладим на природата оптимално, не би трябвало да се тормозим за нищо до момента в който сме измежду нея. Затова сплотиха старания с невероятната Мариана Киречева, дизайнерът зад книжките Рила и Пирин на Планинка, и сътвориха единствените по рода си карти с направления в естествен парк Витоша.

През последната година ползата към времето прекарано в природата се усили осезаемо. За страдание, постоянно към момента се сблъскваме с казуса, че познатите направления в планината са пренаселени и усамотението с природата, което търсим, липсва. А не толкоз известните направления ни изправят пред непредвидени провокации. Ето за какво от Fjällräven дадоха началото на една страхотна самодейност. Заедно с Мариана Киречева, те сътвориха лесна за разчитане карта с цели 3 маршрута в обичаната Витоша.

Във всяка карта има 3 непопулярни маршрута в естествен парк Витоша. Всеки от тях предлага хладина и прелестни гледки - съвършеното бягство от градската горещина. Всеки от маршрутите е съпроводен от потребна информация като метод на превоз до началната му точка, чешми и хижи по пътя, информация за дължина и компликация и потребни препоръки за подобаваща екипировка. На картата също по този начин са маркирани и местата с красиви гледки, тъй че всеки да може да си вземе максимума от прехода. Маршрутите са с друга компликация, само че всеки от тях е елементарно наличен за фенове на природата с всякакво равнище на опит и от всевъзможни възрасти.

Картите можете да намерите в магазина на марката в The Mall и в хижите Алеко, Еделвайс, Камен дел, Малинка и Момина канара. Картите се популяризират гратис!

От марката са подготвили и игра с награди, за която ще можете да разберете повече на техните страници в обществените мрежи напълно скоро. Природата ни чака! Ще се забележим там!

Открийте оборудването на марката на формалния уебсайт на Fjällräven за България и в The Mall на равнище сутерен.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР