От Съюза на професионалните футболисти в Англия (ПФА) беше избран

...
От Съюза на професионалните футболисти в Англия (ПФА) беше избран
Коментари Харесай

Падна тайната! Кой е играчът на играчите във Великобритания

От Съюза на професионалните футболисти в Англия (ПФА) беше определен нападателят Ерлинг Холанд от Манчестър Сити за състезател на годината .  Той изпревари в анкетата съотборниците си Кевин де Бройне и Джон Стоунс, някогашния капитан на Тотнъм - Хари Кейн, който към този момент е част от Байерн, както и Мартин Йодегор и Букайо Сака от Арсенал.

Манчестър Сити притегли Холанд от Борусия (Дортмунд) през предишното лято и мигновено се трансформира в най-хубавия състезател в Англия. Той вкара 52 гола в 53 мача във всички шампионати и бе с главен принос за Златния требъл с Купа на Лигата, Купа на Англия и Шампионска лига.
-->
През месец май норвежкият нападател бе определен и за най-хубав футболист от спортните публицисти в Англия. Сака получи наградата на ПФА за млад футболист за годината, откакто бе номиниран за четвърти следващ път.

Рейчъл Дейли от Астън Вила пък бе отличена за най-хубава при дамите, откакто стана водещ изпълнител на Суперлигата с 22 попадения. Лорън Джеймс от Челси получи наградата за най-хубава млада футболистка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР