От рационална гледна точка ходът не беше очакван. От ирационална

...
От рационална гледна точка ходът не беше очакван. От ирационална
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: НС ще заприлича на пазара в Димитровград

От рационална позиция ходът не беше предстоящ. От ирационална - беше предстоящ във всеки един миг. Защо ирационална - тъй като Слави Трифонов и Има Такъв Народ явно са група хора, които си мислят, че пеенето на национални песни може автоматизирано да се трансформира в политика и политическо мислене. Така разяснява политологът Димитър Аврамов за 24 часа вчерашното решение на Има Такъв Народ за евакуиране на министрите от ръководството.

Да кажеш, че излизаш от ръководеща коалиция поради Македония, значи автоматизирано да намесиш РСМ - страна, която неотдавна си смени името от БЮРМ (Бивша югославска република Македония) във вътрешната политика на България. Никога не сме имали по-глупави хора във външната политика на България от екипа на Има Такъв Народ. Вместо България да бъде фактор на непоклатимост и да бъде страната, която води Северна Македония към Европейски Съюз, вместо да бъдем политически фактор в района, с помощта на Слави Трифонов и Има Такъв Народ ние направихме РСМ фактор във вътрешната ни политика. Това на политически език се назовава намаляване на националната сигурност. И Слави Трифонов е персонално виновен за това, безапелационен е Аврамов.

След излизането на Има Такъв Народ от ръководството този парламент ще замязя на пазара в Димитровград - всеки ще желае нещо против гласовете си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР