От ръководството на Локомотив (Пловдив) излязоха с позиция след последните

...
От ръководството на Локомотив (Пловдив) излязоха с позиция след последните
Коментари Харесай

От Локомотив излязоха с позиция по повод трансферите в тима

От управлението на Локомотив (Пловдив) излязоха с позиция след последните информации, че клубът ще се раздели с съществени футболисти, които ще преминат в отбора на ЦСКА 1948. Шефовете на " смърфовете " прецизираха, че всички входящи и изходящи прехвърляния имат за цел по-доброто и стабилно развиване на клуба.

" Уважаеми локомотивци,

В последните няколко дни следим поредност от изявления, касаещи тима. Решихме да внесем изясненост по тези въпроси, които вълнуват " черно-бялата " общност по време на зимната пауза.

По отношение на възможни бъдещи прехвърляния:

Ръководството се отнася съществено и отговорно към ръководството на ПФК Локомотив. Подхождаме към клуба и като едно работещо дружество, като всичко, което се прави (включително и входящи и изходящи трансфери) е в името и ползите му.

Ако дадена информация стане факт - тя постоянно се афишира единствено и единственото на формалния ни уебсайт. Всички прехвърляния, без значение от и в кой тим, са подбудени за - по-доброто и стабилно развиване на клуба, както и бъдещата политика за налагането на млади футболисти в състава.

Относно отдръпването на Ръководството и промяна на собствеността:

Официално оповестяваме, че това не дава отговор по никакъв метод на истината. " Информацията " е спекулативна, като не изключваме опцията тя да идва от наши " доброжелатели ". Това, за жалост, няма да е нито първата, нито последната такава " вест " за обичания ни тим, която няма общо с истината.

От Ръководството на ПФК Локомотив ".
 Локомотив (Пловдив) набеляза четирима играчи от Първа лига
Локомотив (Пловдив) набеляза четирима играчи от Първа лига

Става въпрос за футболисти до 25 години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР