От последната тестова компилация на Windows 10 October 2018 Update

...
От последната тестова компилация на Windows 10 October 2018 Update
Коментари Харесай

В новото голямо обновяване на Windows 10 липсва най-очакваната функция

От последната тестова компилация на Windows 10 October 2018 Update е отстранена функционалността Smart Updater. Именно тя е предопределена за възпрепятстване изтеглянето на ъпдейти, тяхното инсталиране и рестартиране на компютъра в най-неподходящо време. По всичко проличава, че следващото огромно възобновяване за операционната система Windows 10 ще излезе без тази функционалност.

Изчезването на Smart Updater от версия 117763 видяха експертите на PCWorld. Предполага се, че тя още не е изцяло подготвена за финалната версия на огромния есенен ъпдейт. Представители на корпорацията завиха, че нищо не могат да кажат към сегашен ден.

Microsoft от дълго време се пробва да се оправи с един от най-дразнещите аспекти на Windows 10. Това е неочакваното рестартиране на компютъра поради обновяванията. Миналата година на потребителите бе дадена опцията да отсрочват изтеглянето или да изберат най-подходящото за всеки време за ъпдейт на операционната система. Но това не реши казуса и рестартирането на компютъра продължи да се реализира в несъответствуващи моменти.

В бета версията на W10, излязла в края на юли бе добавена функционалността Smart Updater. Тогава Microsoft съобщи, че ще се употребяват детайли на ИИ, посредством които ще бъде избирано най-оптималното време за рестартиране.

Windows 10 October 2018 Update е плануван да излезе идващия месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР