От политическата криза трябва да се излезе с формиране на

...
От политическата криза трябва да се излезе с формиране на
Коментари Харесай

Цветан Енчев - изходът е силен кабинет, а не поредните избори

От политическата рецесия би трябвало да се излезе с образуване на устойчиво болшинство в Народно събрание, което от своя страна да излъчи един работещ, мощен Министерски съвет. Това съобщи лидерът на листите на Движение за права и свободи за 25-ти МИР в София и Враца Цветан Енчев в предаването “Важното, казано на глас ” по bTV радио.

Според него в кабинета би трябвало да се подредят такива министри и екипи, които да изведат България от множеството рецесии. 
-->
Всеки от нас ги усеща, когато отиде в магазина, сподели Енчев.

Той съобщи още, че е Изключително неприятна тезата, която се върти в публичното пространство - че ще има последващи избори през есента. 

По отношение на бюджета, който новият парламент би трябвало да утвърди, Енчев сподели, че би трябвало да е балансиан, действителен и най-много ефикасен, с цел да взема решение проблемите. 

Енчев разяснява и отчета на Държавния департамент на сАЩ, излязъл по-рано тази седмица.

Много чувствителни внезапно станахме в България, че някой написа отчет. Този документ сподели ясно, че има проблем с правата и свободите, както и че има проблем със свободата на медиите. 

Хубаво е вместо да се вършим на афектирани, че са ни създали забележка, доста деликатно да четем тези отчети на сътрудниците ни в НАТО, в Европейски Съюз, да си извлечем своите поучения и да тръгнем по пътя на разсъдъка, отговорността и разговора, с цел да създадем същинска правосъдна рефомва, безапелационен е дългогодишният народен представител от Движение за права и свободи. 

Той напомни, че от Движение за права и свободи към този момент внесоха проектозакон в 48-мото Народно заседание. 

Има воля, въпросът е да има политически разговор, оферти и търсене на верните решщевия, които да се вземат с консенсус. С дебелоглав това няма да стане, съобщи Цветан Енчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР