От първи март 2021 г. Андраш Пали заема поста Главен

...
От първи март 2021 г. Андраш Пали заема поста Главен
Коментари Харесай

Андраш Пали е новият Главен технически директор на VIVACOM

От първи март 2021 година Андраш Пали заема поста Главен механически шеф на VIVACOM и член на Управителния съвет. Той ще управлява дирекции „ Архитектура, обмисляне и създаване на мрежата “, „ Експлоатация и поддръжка на мрежата “, както и „ IТ Инфраструктура и поддръжка “ и СТО структурите.

Андраш Пали е роден в Будапеща, Унгария и има близо 30-годишен опит в региона на телекомуникациите. Кариерата му започва в Унгария и се развива възходящо в телекоми от целия свят. Бил е основен механически шеф на Telemach Mobil - Словения, Ncell Axiatia - Непал, Digital Pacific - Папуа Нова Гвинея. Завършил е висшето си обучение в Óbuda University, Будапеща.

„ За мен е извънредно наслаждение и чест да оглавя Главна техническа дирекция на водещия български телеком. Като част от европейското семейство на United Group виждам голям капацитет за развиване на VIVACOM като желан снабдител на закрепени и мобилни услуги. Заемам поста в година на провокации, в която следва да създадем идната огромна крачка по пътя към въвеждане на най-иновативната мобилна мрежа от пето потомство и да осигурим още по-голям достъп на клиентите до 10-гигабитовата оптична съгласуваност. Заставам отпред на екип от потвърдени експерти в телекомуникациите и съм сигурен, че дружно ще реализираме още по-големи триумфи в името на потребителите “, сподели Андраш Пали.

„ Андраш Пали има голям интернационален опит в региона на софтуерните нововъведения. Неговият избор се вписва чудесно в тактиката ни като част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа United Group да предоставяме изпреварващо най-иновативните софтуерни решения както на бизнеса и държавния бранш, по този начин и на крайните клиенти. Уверен съм, че той ще способства за надграждане на софтуерните ни достижения “, съобщи Атанас Добрев, Главен изпълнителен шеф на VIVACOM.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР