От партията на Волен Сидеров излязоха с остра позиция спрямо

...
От партията на Волен Сидеров излязоха с остра позиция спрямо
Коментари Харесай

Атака: Лъжа! САЩ не се извиниха за Чешнегирово!

От партията на Волен Сидеров излязоха с остра позиция по отношение на посолството на Съединени американски щати във връзка случая в пловдивското село Чешнегирово, където американски бойци нахлуха в завод с служащи по простъпка.

Ето какво пишат от " Атака ":

Американското посолство в България не е разгласило нито на офиалната си интернет страница, нито в обществената мрежа Фейсбук опрощение по отношение на противозаконното навлизане на техни военни в частен парцел, с което заплашиха живота и здравето на български жители.

В тази връзка част от казионните медии в България (БНТ и Нова ТВ) разпространиха неистина за съществуващо опрощение от Съединени американски щати. Такова няма.

За частната телевизия е ясно, че е благосъстоятелност на човек на Централно разузнавателно управление на САЩ. " Атака " пита генералния шеф Кошлуков: Откога публичната Българска национална телевизия е благосъстоятелност на щатското разузнаване? "

Припомняме, че от посолството на Съединени американски щати разпратиха писмо до медиите, в което написаха: " Поднасяме нашите откровени извинения на частното дружество и чиновниците в постройката ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР