От партията на Костадин Костадинов неведнъж са казвали, че друго

...
От партията на Костадин Костадинов неведнъж са казвали, че друго
Коментари Харесай

Гледайте на живо в Dir.bg: „Възраждане“ на консултации при президента

От партията на Костадин Костадинов нееднократно са казвали, че друго държавно управление, с изключение на препоръчано от тях, няма да поддържат. 

Вчера съвещания се организираха и с представители на двете най-големи сили в Народното събрание - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Бойко Борисов, Томислав Дончев и Десислава Атанасова повториха пред президента Радев, че устойчиво постоянно държавно управление може да има единствено, в случай че се схванат точно с " Продължаваме промяната - Демократична България ".

Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов обаче обявиха, че са подготвени с държавно управление за втория мандат, а преди този момент неколкократно повториха, че няма да поддържат кабинет на ГЕРБ-СДС.

Двете обединения обаче реализираха единодушие за обща законодателна стратегия, включваща значимите за страната въпроси, като напредване на тематиките за Шенген, еврозоната, законопроектите, касаещи промените по Плана за възобновяване и резистентност и измененията в Наказателно-процесуален кодекс, КПКОНПИ и отбрана от домашно принуждение.

След края на кръга съвещания с парламентарните групи президентът Румен Радев би трябвало да връчи първия мандат за сформиране на държавно управление на най-голямата парламентарно показана мощ в 49-ото Народно заседание, което е точно ГЕРБ-СДС.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР