От организацията Будни студенти“ публикуваха нова публикация във връзка с

...
От организацията Будни студенти“ публикуваха нова публикация във връзка с
Коментари Харесай

„Будни студенти“ с въпрос към Киселова: Като каква се меси в избора на конституционни съдии

От организацията „ Будни студенти “ разгласиха нова обява по отношение на доцент Наталия Киселова. По думите на организацията тя се е намесила като никаква в избора на конституционни съдии и е атакувала претендента на ГЕРб. Ето какво пишат от „ Будни студенти “:

Пишман плагиатката Наталия Киселова нападна претендента на ГЕРБ за парламентарен арбитър!

Плагиатката Наталия Киселова, която разкрихме и доказахме, че е преписвала на воля от други създатели без да ги цитира, с цел да си напише двете книги за докторантурата и доцентуратата („ Политически права на българските жители “ и „ Парламентарен котрол “) се намеси като никаква в борбата за конституционни съдии. Тя непосредствено във фейсбук атакува претендентът на ГЕРБ за парламентарен арбитър Десислава Атанасова. Наглостта на Киселова стигна до там, че разгласява фотография, която сякаш била направена от студенти, само че най-вероятно е инсценирана от самата нея, с цел да угоди и да се хареса на следващия политик, при който търси да се отърка.

На фотографията се вижда надпис „ НЕ на Атанасова в Конституционен съд “. Питаме се като каква се меси в избора на конституционни съдии или има следващ идеал някой да я забележи и да я създадат нея арбитър, само че кой ще желае подобен човек за арбитър и то парламентарен в случай, че нейните научни писания са преписани и до ден сегашен тя не обели нито дума по въпроса, а мълчи.

НЕ на плагиатката Наталия Киселова! Кога ще напусне СУ, Академия на Министерство на вътрешните работи, Президентство на Р. България и Народно събрание? Чак толкоз ли няма кой да я замести?

 

blitz.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР