От няколко дни се говори за договора, който Кристиано Роналдо

...
От няколко дни се говори за договора, който Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Големият гаф на Кристиано Роналдо

От няколко дни се приказва за контракта, който Кристиано Роналдо подписа с футболния клуб на Саудитска Арабия Ал Насър. А през вчерашния ден, 3 декември, те показаха публично новото си суперзвездно попълнение. Петкратният притежател на Златната топка дойде в Рияд за публична конференция. Всичко, което сподели на нея обаче, като че ли остана нечуто, поради една неточност, която позволи - вместо да каже Саудитска Арабия, сподели Южна Африка.

" За мен не е краят на кариерата ми да дойда в Южна Африка, а нужната смяна. И почтено казано, не се безпокоя за това, което хората споделят ", бяха точните думи на футболиста. 

Гафът, който позволи, несъмнено, стана мотив за разпалени насмешки в обществените мрежи. Някои му предложиха да посети частна учителка по география, а други загатнаха, че за сумата, която ще получава в този състезателен клуб, е можело най-малко да си направи труда да научи страната, в която ще играе.

Seems Cristiano Ronaldo thinks he's playing in South Africa, not in Saudi Arabia
— Vlad ☁️ (@vlad)
Въпреки грешката и многочислените насмешки, които отнесе, Роналдо, който ще получава по 175 милиона британски лири в Ал Насър, към този момент оказа мълниеносен резултат върху известността на футболния клуб. Преди новината на неговия трансфер клубът имаше към 860 000 почитатели в Instagram, а сега те са към този момент 8.8 милиона.
 Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес, Rolls Royce Dawn и коледният подарък за футболиста
Скъпият коледен подарък на Джорджина за Кристиано

На Коледа стават чудеса

По време на конференцията, Роналдо показа също, че се усеща доста добре и е доста горделив, че може да взема това важно решение.

" Искам да трансформира манталитета на новото потомство. Моята работа в Европа е свършена. Играх за всички най-важни клубове и завоювах всичко. Имах доста благоприятни условия да продължа в Европа. Много клубове в Бразилия, Австралия, Съединени американски щати и даже Португалия също желаеха да ме привлекат, само че аз бях дал думата си на този клуб. Знам какво желая и какво не желая. Искам да оказа помощ за доста неща. Искам да трансформира гледната точка на доста хора за тази страна ", съобщи Роналдо.

“Many people speak and give their opinion but they really know nothing about football. To be honest, I really don’t worry about what people say. I took my decision. ”

Cristiano Ronaldo says he doesn’t care what people think of his move to Al-Nassr.
— Football Daily (@footballdaily)
Той добавя, че в днешно време не е елементарно да се печели, тъй като еволюцията на футбола е друга. Затова и преместването му в Близкия Изток никога не значи завършек на кариерата му. Роналдо коментира, че първенството в Саудитска Арабия е доста оспорвано и може доста хора да не го знаят, но той е наясно, защото е гледал много мачове, означават от Goal.

" Искам да играя още вдругиден, в случай че треньорът ми даде късмет. Искам да подобря няколко върха тук. Направих го в Европа, тъй че е обикновено ", продължава още Роналдо.

Що се отнася до огромната сума по контракта му, футболистът нескромно декларира: " Договорът ми е неповторим, тъй като аз съм неповторим футболист, по тази причина мисля, че е обективен ", с което провокира аплодисментите на публицистите, присъстващи в залата.
 Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и първокласното странствуване до Саудитска Арабия
Луксът, в който Джорджина Родригес лети (и демонстрира на всички)

Какво води Роналдо и Джорджина в арабския свят

Що се отнася до въпросния контракт, който е до 2025 година, преди ден се появи нова информация, че в него има уговорка, съгласно която Роналдо може да отиде да играе в Нюкасъл, в случай че тимът се класира за Шампионска лига. Тази информация обаче за момента не е публично доказана, означават от Mirror. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР