От началото на партньорството си с SOS Детски селища България“,

...
От началото на партньорството си с SOS Детски селища България“,
Коментари Харесай

BILLA ще подкрепи над 60 приемни семейства в шест града в страната

От началото на партньорството си с „ SOS Детски селища България “, веригата е дарила над 80 000 лева за идеите на организацията
С наближаването на Коледните празници, BILLA ще поддържа над 60 приемни фамилии в градовете София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна. Веригата застава зад идеята на своя дълготраен сътрудник – „ SOS Детски селища България “, с корпоративно подаяние в размер на 10 000 лева Средствата имат за цел да обезпечат потребностите на деца, лишени от родителска грижа или в риск да изгубят закрилата на своите родители, като спомагат за пълноценното им развиване и следващо образование.

„ Развитието на детските умения е наложително изискване за това те да имат еднакъв късмет за триумф в бъдеще. Това ни стимулира да влагаме в поощряване на капацитета на децата и младежите от рискови групи и да утвърждаваме тази грижа във времето, като наша основна полезност. В последните шест години общата стойност на даренията, направени в интерес на „ SOS Детски селища България “ надвишава 80 000 лева Поздравявам нашите дългогодишни сътрудници за техните непрестанни старания, с помощта на които и тази година Коледа ще бъде малко по-топла за децата, които порастват без биологичните си родители “, показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.
-->
Дарението на веригата ще бъде ориентирано към образуване и осъществяване на разнородни извънкласни действия, посещаване на спомагателни курсове, културни и спортни мероприятия, съобразени с възрастта на децата и младежите. В допълнение, част от средствата ще бъдат ориентирани и към финансиране на съвещания с квалифицирани експерти от „ SOS Детски селища България “, в поддръжка на развиването им.

„ Изключително признателни сме на BILLA за тазгодишното подаяние, само че още повече ни радва фактът, че комерсиалната верига застава зад нашата идея за следващ път. Благодарение на този жест, приемните ни фамилии в шестте града ще посрещнат Коледа в изискванията на повече уют “, сподели Валерия Георгиева, народен изпълнителен шеф на „ SOS Детски селища България “. 

BILLA поддържа активността на организацията посредством финансова поддръжка, ваучери за храна и предметни дарения от 2016 година насам.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР