От началото на пандемията резервациите в хотелите рязко спаднаха, поради

...
От началото на пандемията резервациите в хотелите рязко спаднаха, поради
Коментари Харесай

Пандемията доведе до бум в този имотен сегмент

От началото на пандемията резервациите в хотелите внезапно спаднаха, заради възбраната за пътешестване. Това обаче не се отнася за апарт хотелите, чиято запълненост държи равнища отпреди идването на ковид. Марките, които оферират жилища и работещи в Азиатско-тихоокеанския район, приспособиха своите услуги към изменящите се условия на потребителите и доближиха 80% запълняемост даже в разгара на рецесията.

" Големите вериги имат строги правила, в това число прецизни протоколи за хигиена и това дава по-голяма сигурност на гостите, в сравнение с в места за пребиваване от вида на Airbnb. Това разрешава на бранша, както да изпреварва обичайните хотели, по този начин и различните разновидности за настаняване ", споделя Майкъл Робъртс, шеф на отдела отговарящ за потелите в Азиатско-тихоокеанския район в консултантската компания Savills.

Апарт хотелите са много еластичен актив, който елементарно може да бъде преобразуван в различен тип благосъстоятелност и употребен сполучливо, като да вземем за пример домове за пребиваване на няколко фамилии, студентски общежития, co-living или хотел. " Очакваме неефективните и остарели активи за сметка на новите вложения ще бъдат преобразувани и ще преминат на тези различни разновидности за потребление ", предвижда Робъртс.

За огромните вериги Източна Азия си остава най-бързоразвиващия се район след континентален Китай. Редица огромни компании откриват хотели в Тайланд и Сингапур, а други възнамеряват да сторят това до края на настоящата година във Виетнам, Тайланд, Индонезия и Камбоджа.

За разлика от обичайните хотели, апарт хотелите са устроени за целогодишно прилагане. Те дават опция за първокласен живот, разполагайки с просторни стаи, добре оборудвани кухни и редица други улеснения, както и огромни и удобни пространства за работа, които надали могат да бъдат открити в обичайните хотели. В подтекста на наклонността за отдалечена работа и съчетаването на деловите пътувания с отмора, предложенията на апарт хотелите са много атрактивни, защото чудесно съчетават работната конюнктура с домашния комфорт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР