„От началото на годината имаме близо 11% повишение на доходите

...
„От началото на годината имаме близо 11% повишение на доходите
Коментари Харесай

11% повишение на доходите у нас от началото на годината, отчете Борисов

„ От началото на годината имаме близо 11% покачване на приходите в страната. Надявам се в Девин да надминат 30%, тъй като хората го заслужават ", сподели министър председателят Бойко Борисов, който участва на откриването на реконструиран топлопровод за минерална вода в Девин. Заедно с министър-председателя бяха евродепутатът Владимир Уручев и министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

„ Надявам се работодателите в региона да създадат тъй че хората да остават тук с по-високи заплати и по-добри приходи. Факт е, че се усилва туристическият поток, би трябвало и обслужване, което да дава отговор на високите задания, които си слагаме ", изясни той.

„ Пожелавам на Девин в идващите години да се развие, тъй като минералната вода е изключителна. Рекламата и всичко, което този град заслужава, да се създадат ", уточни министър председателят. „ Сега умерено можем да поканим туристи от целия свят и да кажем: „ Елате освен да видите хубостите на природата, само че и да се лекувате ", сподели още той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР