Започна изграждането на мини парка в Социалната услуга към Община

...
Започна изграждането на мини парка в Социалната услуга към Община
Коментари Харесай

Мартин Харизанов даде старта на изграждането на мини парк в “Звено майка и бебе” /снимки/

Започна построяването на мини парка в Социалната услуга към Община Враца - “Звено майка и бебе ”. Проектът се осъществя от Мартин Харизанов благодарение на Михаил Томов, Фондация „ Ние българите по света “ и „ Нов живот “- Чикаго.
Целта е обособяването на предпазена среда, в която децата и майките ще могат да се разхождат и да прекарват време на открито.
„ Благодаря от сърце на кмета Калин Каменов и на хората, които откликнаха на моята концепция да създадем опция за бременните дами и майките с деца, които са консуматори на звеното, да имат опция за спокоен и пълностоен живот в него. 
Припомням, че мини паркът ще бъде съгласуван с възрастовите условия за потребителите на услугата, като ще бъде основана зелена повърхност със свежа трева, засадени вечнозелени дървета и ще бъдат обособени ъгъл за игри и места за отмора. 
Потребителите са майки с деца, както и деца от рискови групи, и се насочват с мярка за протекция от отдел “Закрила на детето ”, както и случаи на домашно принуждение. 
За мен това е доста сензитивна тематика и считам, че ние като общество би трябвало да откликваме и да поставяме грижи за хората в риск, изключително колкото за бременни дами, майки с деца и хора, претърпели принуждение в фамилията. 
Като депутат ще работя за това лицата, потърпевши от домашно принуждение или в риск, да могат да разчитат на бърза и ефикасна отбрана и помощ ”, безапелационен бе Мартин Харизанов.

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР