Пътят на РСМ към Брюксел минава през София. Политиците в

...
Пътят на РСМ към Брюксел минава през София. Политиците в
Коментари Харесай

Радев: Пътят на РСМ към Европейския съюз минава през София

Пътят на РСМ към Брюксел минава през София. Политиците в РСМ би трябвало да са разбрали, че предизборната акция завърши . Това съобщи пред публицисти в Бургас президентът Румен Радев.

Той означи, че в случай че деструктивното държание на политическата класа в РСМ прерасне в действителни дейности, то това ще тласне страната в изолираност и ще я отдалечи от Европейски Съюз.

РСМ не може да слага условия на страни членки и да ревизира интернационалните контракти, безапелационен е Радев. Държавният глава уточни, че и България, и, че договорите би трябвало да се съблюдават.

Президентът разяснява и  край Аксаково, при която почина един човек. По думите му сходни произшествия е имало и в предишното. Според него злополуката не е съображение за промени в управлението на НСО. Той прикани способените органи да проверяват аргументите за случая. Законът за придвижване по пътищата би трябвало да се съблюдава, тъй като е написан с кръв, добави президента.

Радев засегна и тематиката за свикването на. Той уточни, че единствената позитивна смяна в Конституцията е била тази, че Народното събрание продължава да работи, даже когато няма постоянно държавно управление. Президентът обаче акцентира, че сега Народно събрание нито работи, нито реализира някакъв надзор. Р адев изрази безпокойство, че трибуната в Народно събрание ще се използва за предизборни цели.
 Димитър Главчев сгълча РСМ за нарушаване на сделките както с България, по този начин и с Европейски Съюз
Димитър Главчев сгълча РСМ за нарушаване на сделките както с България, по този начин и с Европейски Съюз

Той припомня, че страната има отговорности и отговорности като член на НАТО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР