От Левски“ обявиха, че продължават да събират пари за семействата

...
От Левски“ обявиха, че продължават да събират пари за семействата
Коментари Харесай

Това се случва за първи път в българския футбол: Левскари, продължаваме! Събираме пари за сините ангели

От „ Левски “ оповестиха, че не престават да събират пари за фамилиите и околните на починалите почитатели на тима при тежка злополука след мача против „ Айнтрахт “ (Франкфурт) в София от Лигата на конференциите.
„ Левскари, след ужасната злополука в часовете след мача с „ Айнтрахт “ в София, при която починаха четирима наши „ сини “ братя, клубът започва акция за набиране на средства за подкрепяне на техните близки.
За задачата ПФК „ Левски “ разгласи, че всички събрани средства от виртуални билети за мача реванш с „ Айнтрахт “ ще бъдат предоставени за идеята. Точната сума, която е събрана, е 16 768 лв..
Паралелно в клубния магазин бе сложена урна, в която всеки искащ може да подкрепи фамилиите на починалите „ сини “ братя. Тя ще остане и по време на семействата на „ Етър “ в събота, както и против „ Лудогорец “ на 1 октомври.
След това сумата от урната ще бъде прибавена към тази от виртуалните билети и ще бъде предоставена на потърпевшите. Всеки, който има предпочитание да подкрепи идеята, може да го направи в идващите две семейства “, написаха от клуба.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР