От края на седмицата в София, Пловдив, Варна, Бургас и

...
От края на седмицата в София, Пловдив, Варна, Бургас и
Коментари Харесай

Ядеш за 20 лева срещу игла. Има ли смисъл?

От края на седмицата в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново стартират работа краткотрайни имунизационни пунктове пред магазините на огромна комерсиална верига. Поставилите си ваксина против ковид ще получават ваучер на стойност 20 лв., съобщи БНР.

Кампанията „ Ваучери за храна против ваксина “ беше оповестена предходната седмица. Здравните управляващи са обезпечили екипи, които да ваксинират на входовете на комерсиалните обекти. Временните имунизационни пунктове ще работят от 3 септември до края на месеца.

Получилият ваучера може или да го употребява за извършване на покупки, или да го подари в интерес на фондация „ BCause “, която оказва помощ на децата на медици и учители, умряли от Covid-19, разясни пред БНР Ива Тафраджийска, управител корпоративни връзки в комерсиалната верига. „ Ще обособим особено място, най-вероятно резервоар, с цел да разположим екипите, които ще дойдат да имунизират “, добави Тафраджийска.

Според Ива Тафраджийска идеята не е жителите да бъдат подтиквани или подтиквани, а ваучерът е жест на признателност към виновното поведение на клиентите. „ Не имам вяра, че в случай че човек е взел решението за себе си да не сложи ваксина, може да го подтиква каквото и да било. “ Според основния държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев ползата към имунизациите „ внезапно нараства “. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР