От клуба изразиха готовност и необходимост от сътрудничество с местната

...
От клуба изразиха готовност и необходимост от сътрудничество с местната
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Столична община се е оттеглила от ключови сфери като спорта, културата и духовността

От клуба показаха подготвеност и нужда от съдействие с локалната власт. Обясниха, че се устоят посредством кандидатстване по разнообразни планове, само че това е извънредно незадоволително. Според Станислав Ангелов известно в допълнение финансиране, по-добра връзка и организация, с цел да се работи професионално, е най-важното.

" Дейностите, в които бихме могли да си сътрудничим с общината, доста биха облекчили нас и работния развой като това общината да обезпечи дежурни лекари и защита, вместо да се харчи запас от спортните клубове за наемането им, запас, който другояче би отишъл за децата. ", означи Ангелов, който е шеф на футболния клуб.

По думите му спортът е предварителна защита, развива и доста други човешки качества - като дисциплинираност, подчиненост, децата се учат да се поддържат и да работят в екип, да не предават приятелите си, от време на време усещат и измяната, описа някогашната футболна звезда.

" Изградените умения се интегрират в обществото, което е извънредно значимо за цялостното развиване на нашата страна ", означи Станислав Ангелов - Пелето.

Успехът на едно ръководство се мери със степента на възстановяване на качеството на живот, разяснява по време на срещата Диана Тонова.

" Не стига да сложиш една скамейка пред блока по молба на живущите. Ще е задоволително, в случай че си решил значимите публични проблеми на хората - децата им посещават детски градини, не си чупят краката по тротоарите, не обикалят часове, с цел да паркират наоколо до дома си, не се опасяват да минават през тъмните подлези ", сподели Тонова.

Според нея, когато общината се е погрижила за младите фамилии и възрастните хора, тогава, със самочувствие за добре свършена работа, може и той да поседне на пейката пред блока. " Метафората е за всички ръководещи Столична община. Време е София да се ръководи за - повишение качеството на живот на общността ", безапелационна бе Диана Тонова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР