От хеликоптери и плувни басейни до фитнес зали, нощни клубове

...
От хеликоптери и плувни басейни до фитнес зали, нощни клубове
Коментари Харесай

Ваканционният наем на луксозни яхти набира все повече последователи

От хеликоптери и плувни басейни до фитнес зали, нощни клубове и спа центрове... Оборудвани с всички улеснения, първокласните яхти са се трансформирали в същински плаващи музеи на благосъстоянието, написа elEconomista.es. 

Морските компании оферират на своите клиенти да наемат най-хубавите лодки със уреди на борда, които най-добре дават отговор на условията им. Такъв е казусът с Burgess или Camper & Nicholsons, огромни морски компании, чиято активност е отдаването чартърен на първокласни яхти. Цената на седмица варира от 150 000 евро за яхти с най-основните удобства до колосалните 2 милиона евро. Разбира се, за тази цена ще разполагате със лична фитнес зала, дискотека, спа център, екипаж в услуга на гостите и даже хеликоптерни площадки и дребни лодки на борда, с цел да оцените от близко чудесата, които океанът крие.

За да не харчат доста средства за скъпа покупка и поддръжка, от ден на ден хора избират да наемат първокласни лодки за своите ваканции. В последна сметка едно " плаващо имение " не е неприятно място за уединяване. Всъщност огромни звезди като певицата Бионсе, звезди от света на футбола като Кристиано Роналдо или Дейвид Бекъм, испанската тенис звезда Рафаел Надал и даже артистът Леонардо ди Каприо са предпочитали да прекарат лятото на борда на първокласни яхти. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР