От години се говори за някакво напрежение между бившите членки

...
От години се говори за някакво напрежение между бившите членки
Коментари Харесай

Идилия в Spice Girls - Виктория Бекъм поздрави Мел Си

От години се приказва за някакво напрежение сред някогашните членки на групата Spice Girls и по-скоро за това, че останалите девойки се сърдят на Виктория Бекъм. Тези изказвания се ускориха още повече, откакто Posh Spice отхвърли да се причисли към групата при последното им турне през 2019 година

Виктория Бекъм обаче, която от години е сполучлив дизайнер и майка на четири деца, както и отдадена брачна половинка на Дейвид Бекъм, в никакъв случай не е крила благосклонностите си към някогашните си колежки от Spice Girls и не пропуща случай да потвърди това.

Последната обява на Виктория в обществената мрежа е остаряла фотография, на която тя е с Мелани Си, съпроводена от приветствен текст за 47-ия рожден ден на Sporty Spice.

" Честит рожден ден на чудесната Мелани Си! Наздраве за всички прелестни мемоари, които имаме дружно! Целувки ", гласи постът на госпожа Бекъм.

На фотографията Виктория държи чаша вино, а Мелани я е прегърнала през кръста. И двете не крият усмивките си пред камерата.

Самата рожденичка е дала отговор на поздрава на приятелката си с думите:

" Благодаря ти, обичана моя! Надявам се скоро още веднъж дружно да вдигнем тост. "

Виктория употребява обществената мрежа и предходната година, когато по същия метод, със остаряла фотография и прочувствено обръщение, честити рождения ден на друга своя колежка от Spice Girls - Ема Бънтън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР