От ГЕРБ-СДС ще приемат експерти от ДПС и Има такъв

...
От ГЕРБ-СДС ще приемат експерти от ДПС и Има такъв
Коментари Харесай

Петкова хвърли картите на масата: В правителството ще има експерти от ДПС и от ИТН. Целта е…

От ГЕРБ-СДС ще одобряват специалисти от Движение за права и свободи и „ ИТН ” за държавно управление, откакто двете обединения са декларирали поддръжка за експертен кабинет. Това разгласи в ефира на Нова депутатът Теменужка Петкова.
„ Целта е да бъдат открити в действителност най-хубавите специалисти за всяка позиция, с цел да изведем България от рецесиите. В момента текат диалози, които ще продължат до понеделник, в това число ”, посочи тя.
Петкова акцентира, че от ГЕРБ-СДС ще изпълнят мандата и Мария Габриел ще показа пред президента състав и конструкция на Министерски съвет. От партията ще разчитат на поддръжка от „ всеки един български депутат, който милее за България и е задоволително виновен ”.
Депутатът разяснява, че целта, обвързван със промяната на основния прокурор, е бил третият поред в програмата на Мария Габриел. „ Първият беше разрешаване на политическата рецесия, а вторият – стабилизиране на обществените финанси ”, уточни Петкова. Тя добави, че решението за промяната е взето дружно с парламентарната група, само че не посочи дали е знаела за този приоритет авансово.
Петкова изясни, че са „ за ” да бъде осъществена действителна правосъдна промяна.
„ Този развой се задвижва извънредно бързо. Това, което промени обстановката за всички, бяха събитията към гърмежа, обвързван с автомобила на основния прокурор ”, е мнението ѝ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР