От ФИФА изразиха неодобрение към създаването на затворена европейска лига

...
От ФИФА изразиха неодобрение към създаването на затворена европейска лига
Коментари Харесай

ФИФА изрази неодобрение към създаването на затворена европейска лига

От ФИФА показаха отрицание към основаването на " затворена европейска лига " отвън рамките на интернационалните футболни структури, каквато е Суперлигата.

" ФИФА е твърдо за солидарността във футбола и модела на заслужено преразпределение. Развитието на футбола е съществена задача пред ФИФА. От наша позиция и в сходство с устава на нашата организация, всяко съревнование, било национално, районно или международно състезание, би трябвало да отразява тези правила на взаимност, включеност, почтеност и правдивост при разпределянето на финансовите средства.

На този декор ФИФА може единствено да изрази отрицание към основаването на " затворена европейска лига " отвън рамките на интернационалните футболни структури и за неспазването на главните правила. ФИФА постоянно е била за единството в международния футбол и приканва всички страни, въвлечени в разгорещени разногласия, да водят спокоен и градивен разговор.

От своя страна ФИФА ще направи всичко належащо, с цел да помогне на взаимното придвижване напред в полза на футбола ", написа в прессъобщение на международната централа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР