От Фейсбук профила на кандидат-депутата от ГЕРБ Красен Кралев Според

...
От Фейсбук профила на кандидат-депутата от ГЕРБ Красен Кралев Според
Коментари Харесай

Кралев: Аматьорите гасиха огън с бензин – „храниха” инфлацията, раздуваха разходите

От Facebook профила на кандидат-депутата от ГЕРБ Красен Кралев
Според Асен Василев: „ който плашел с банкрут, желал да открадне парите на страната “. Кои пари, господин Василев? Вие оставихте ли пари в хазната?

Асен Василев или не знае какъв брой е фискалният запас на страната сега или съзнателно завишава цифрата…с над 3 милиарда. И приказва за живот на заем, който да изплащат внуците ни. Някой знае ли за човек, забогатял от заеми?!

Парите на страната свършват лавинообразно, тъй като дилетантите гасиха огън с бензин – „ храниха ” инфлацията, раздуваха разноските, плащаха пари, които не събираха…

Сега служебният кабинет щял да кърпи бюджета за годината с парите на бизнеса – нарекли са го “солидарна вноска “. Но и това е краткотрайно.

Бившата заместничка на Асен Василев и сегашен министър Росица Велкова ясно го сподели: Ако страната продължава да заплаща повече в сравнение с събира, най-после няма да има кой да ни даде пари!

Ще опрем до заем от МВФ като африканските страни.

Това са най-скъпите заеми! За да ни дадат пари, ще ни слагат тежки условия. Помните ли Гърция?

Докато Асен Василев прикрива суматохата си със закачки по какъв начин „ ще падат комети и ще убиват динозаври “. И изяснява на бедния българин какъв брой е забогатял при “Промяната ”. На Асен Василев му е смешно, тъй като макар че обраха народа те отново ще излъжат маса хора да гласоподават за тях. Да, само че не задоволително!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР