От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева Нека не се

...
От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева Нека не се
Коментари Харесай

Колтуклиева за критиката на Радев към Янев: Генералски маневри за заблуда на противника

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева
Нека не се заблуждаваме от вчерашната умерена другарска рецензия на президента Радев към министъра на защитата Стефан Янев. Това са генералски маневри за илюзия на съперника.

Стефан Янев ще оглави новия план на Румен Радев-Николай Копринков за завземане на лявото политическо пространство. При тези мощни про-руски настроения в България, при добра организация и деликатни обществения прояви, “героят от съпротивата ” Стефан Янев може да отвее Корнелия Нинова още на идващите предварителни избори.

Ако държавното управление гласоподава да бъде предоставена на Украйна военна техника - вицепремиерът и министър на стопанската система Нинова, принципал на заводите от ВПК, по какъв начин ще постъпи? Това значително ще реши дали Българска социалистическа партия ще продължи да поддържа “конструкцията ”, както я назова Стефан Янев. Оттегли ли се, опциите са две: Кирил Петков да моли Бойко Борисов за поддръжката на ГЕРБ или наесен - нови избори. Този път, обаче: и с хартиени бюлетини. Този път, обаче - страната, командвана от длъжностен кабинет на президента Радев, няма да бъде в услуга на “Продължаваме смяната ”, както беше през есента на 2021 година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР