От екстравагантните големи и цветни модели на през козирката на

...
От екстравагантните големи и цветни модели на през козирката на
Коментари Харесай

21 шапки, с които да съберем погледите това лято

От екстравагантните огромни и цветни модели на през козирката на до класическата сламена федора – занапред ще има доста мотиви да разхождаме шапките си под слънцето. А те освен ни пазят от него, само че и вършат стайлинга ни още по-летен и безоблачен. 

Носим ги както с обичаните си рокли и поли, до момента в който си вършим пикник в парка, по този начин и на плажа в композиция с новия си, до момента в който се любуваме на морската пяна, обливаща стъпалата ни. Това лято марките ни оферират богат избор от разновидности на сламената шапка – с друга величина на периферията, в разнообразни цветове, а от време на време допълнена с някой хубав шал. Откриваме и много бюджетни оферти.
               
на Ное 20, 2018 в 12:11 PST

Няма по какъв начин да пропуснем и модерните bucket hats , които този сезон са must have, изключително в случай че са в закачливи принтове на или цветя. И в случай че до момента малко скептично сме подхождали към тях, моделите, които през днешния ден ви демонстрираме, може би ще ви убедят, че е добре да имате една такава на разположение за идващите дни.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР