От дни социалните мрежи забравиха, че се проведоха поредните избори,

...
От дни социалните мрежи забравиха, че се проведоха поредните избори,
Коментари Харесай

Какво се учудваш? Ти си Тошо Куката, Чеченеца и Емили!

От дни обществените мрежи не помниха, че се организираха следващите избори, които ще опитат да вкарат дерайлирала ни страна в ред. Всички се втурнаха да разискват облиците на трима българи, забъркали извънредно позорна обстановка. Същите по неслучайно стичане на събитията са известни и скоро откакто направиха обществено притежание постъпката си, съумяха да си докарат гнева на нацията.
Прочетете още
Познатите като Тошо Куката, Чеченеца и Емили Тратонетката демонстрираха по какъв начин унижават един уязвим човек. Жертвата им, за която стана ясно, че страда от заболяване, бе принудена да се държи като куче – подканвано да извършва команди. Когато демонстрираше смирение, момчето чуваше „ Браво “, „ Добро куче “.

Нещо да Ви звучи познато?

Преди да ги замеряме с камъни, дано първо забележим кои тъкмо са „ Тошо Куката “, „ Чеченеца “ и „ Емили Джоузефин Милс “? За хората, които не разполагат със обществени мрежи евентуално тези звучат като някакъв селски служител на реда, някакъв зависещ на Кадиров и някаква екзотична дама от американското кино.

Но не. Това са Тодор Огнянов, Петко Караилиев и Данаил Йорданов.

Тодор Огнянов е живее в Пловдив и преди години стана известен около клипове, в които демонстрираше неестествени и неестетични мускули. Хвалеше се с тях и остана запомнен с фразата „ Бахти ръките, чуек. Тва аз ли съм? “. Заплашваше съкварталци и даже известни персони със силата си. Впоследствие се опитва и като рап реализатор, оставяйки след себе си противоречива по качество и смисленост музика. Носи обичайно облекло с мутренски отличителни белези – вталени тъмна тениска, долнище на спортен екип, ланец, чантичка.

Покрай диагоналната чантичката прочее се прочу и неговият другар – Петко. Отново пловдивчанин, само че прочут от относително скоро. Той се роди с прозвището си – Чеченеца. Впечатляващ по размери мъж, на междинна възраст, със семейство – деца и подкрепяща брачна половинка, Чеченеца разпространява облика си около мощната си физика. В канала си в Тик Ток Петко пуска наличие по какъв начин чупи или повдига тежки предмети. Това, което възбужда почитателите му е обичаната му фраза, която той крещи, влизайки в заведение - " Кое е това животно? ", а аудиторията крещи „ Чеченецааа “. 

Емили закупи популярност около половата си ориентировка и трансформациите, на които подложи тялото си. Освен това обществото я познава с любовната ѝ връзка с мъж, който няколко пъти промени пола си, както и с паралелната си женитбата си за него и друга жена. Емили се прочу и с рисковото си ръководство на електрическа тротинетка, поради което на няколко пъти бе глобявана от полиция, само че и на няколко пъти пострада.

От казаното дотук можем да заключим, че тримата са всичко друго, само че не и заслужили известността, която имат. Пардон, която им дадохме. Ако и да търсите много интензивно смисъла на техните персони, такова няма да откриете. Смисъл в тези безсъдържателни облици бе привнесен извън.

Чеченеца, Куката и Емили бяха аниматори, тъй че, апелирам, не ги наричайте „ инфлуенсъри “.  Те се появиха в пространството без лични хрумвания, без идея, без опция да упражняват така наречения „ инфлуенс “. Без никаква действителна визия какво вършат в интернет пространство, само че и без капка усвояване за това, което то ще направи с тях. Нищо от това, което бълваха като „ наличие “, не заслужаваше естрада.

Въпреки това... такава им бе предоставена! Сигурно си спомняте, че откакто бяха разпространявани – заведения, шоу стратегии и медии започнаха да ги канят. Те получаваха своята минута внимание, без да остойностяват времето, което им е обещано.

Трупаха още от безсмислената си популярност. И, несъмнено, пари! Пари имаше и за всички бизнеси, които се съумяха да намерят келепир от моментната им известност. Всичката тази убийствена подигравка беше (наша) неточност. Понеже известността ги накара да си помислят, че имат и власт. А когато някой няма визия по какъв начин да ръководи властта, тя го проваля.

Кое тъкмо е учудващото? Беше ясно, че тази епопея в някакъв миг би трябвало да завърши. В случая – те сами се завършиха, а методът, по който го направиха, беше позорен.

Но за какво обществото ни внезапно стана сащисано, ядосано, отвратено? Никой не ги спря в точния момент. Нима не сме очаквали, че един кретеноиден облик може да сътвори кретения?! Помнете, че лица като „ Тошо Куката “, „ Емили “ и „ Чеченеца “ не се раждат сами. Техният родител е нашето общество, което грижливо си ги отгледа. А при първата демонстрация на гнилост се отхвърли от тях, без да разбере едно – до доста скоро ние бяхме тези, които дърпаха каишките им и споделяха „ Лай “! 

Така че не се сърдете на Тодор, Петко и Данаил. Понеже, което зависи от нас като общество, сами го прецакахме.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР