От днес започна гласуването във фотоконкурса Хасково – светла коледна

...
От днес започна гласуването във фотоконкурса Хасково – светла коледна
Коментари Харесай

Гласуват за коледна снимка в Хасково

От през днешния ден стартира гласуването във фотоконкурса „ Хасково – светла коледна приказка! “, осведомят от общината.
61 фотографии са показали 25 създатели. До 24 часа на 28 декември за тях може да се гласоподава в формалните профили на Община Хасково във и инстаграм. Авторите на фотосите, събрали най-вече лайкове в двете обществени мрежи, ще получат специфични награди.

Отделно от това 3-членно жури ще оцени всички фотографии и ще дефинира спечелилите в другите категории. В състава му са: фотографите Славян Костов, Калина Петрова и студентът Павел Данев.

Община Хасково ще връчи награди за фотоси на: Най-красива декорация на коледно дърво, Най-красива декорация на градина или двор, Най-красива декорация на постройка – офис, търговски обект, социална постройка и други, Награда за най-вече реакции във Facebook, Награда за най-вече реакции в Инстаграм, Голямата премия на журито, Наградата на кмета на Община Хасково и Наградата на Дядо Коледа, осведомят от администрацията.

Отличията на спечелилите от фотоконкурса „ Хасково – светла коледна приказка “ ще бъдат връчени през януари 2023 година, прецизират уредниците от общината.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР