От днес в цяла Италия започват карнавалните дни. Начало на

...
От днес в цяла Италия започват карнавалните дни. Начало на
Коментари Харесай

Карнавалът във Венеция даде старт на пролетните игри в Италия

От през днешния ден в цяла Италия стартират карнавалните дни. Начало на заниманията даде карнавалът във Венеция. Той ще продължи до 1-и март. И този път програмата му е необикновен

Карнавалът във Венеция се организира под мотото „ Запомни бъдещето”, въодушевено от цитата на Салвадор Дали „ И най-много, аз помня бъдещето”. Целта на уредниците е да се даде обръщение за вяра посредством просвета с богата стратегия от начинания в театри и музеи по цялата територия която обгръща венецианския карнавал.

В Италия защитните маските на открито са към този момент анулирани, само че ограничения против пандемията има. За това отпаднаха и тази година обичайните венециански шествия по вода и суша, както и „ Полета на Ангела” от камбанарията на площад “Сан Марко”.
свързани новини2264на 06.02.2021
Гостите на карнавала могат да се насладят навън и закрито на театрални спектакли, клоунади, циркови осъществявания, доста музика и разнообразни концерти, дегустации на типични за интервала сладкиши и ястия, за феновете на зимните кънки има ледени площадки. Поради всичко това форматът на карнавала на Венеция се назовава „ Венецианското време на чудесата”.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР