От днес се предлага в Перник да бъде въведен нов

...
От днес се предлага в Перник да бъде въведен нов
Коментари Харесай

Измислиха нов воден режим за Перник

От през днешния ден се предлага в Перник да бъде въведен нов режим на водата. Графикът за спиране на водоснабдяването ще бъде е от 8 ч. сутринта до 20 ч. вечерта. От 20 часа вечерта до 8 часа сутринта да има вода. Това чака новия кмет Станислав Владимиров да бъде предлагането на " ВиК “ Перник, което той да утвърди. Думите му бяха казани в живо лъчение пред zaPernik.com, след извършена работна среща в дирекцията на „ ВиК “ Перник.

Освен воден режим на жителите, ще се работи по други възможности. Разглежда се вид за връзване на язовир „ Долна диканя “ към тръбите на Перник и Радомир. Ако качеството на диканската вода става, пернишките управници ще изискат незабавни пари от Министерския съвет, с цел да бъде вързан язовир „ Долна диканя “ към тръбите на Перник.

" Премиерът ми се обади доскоро. Взел е драговолно казуса на перничани и е разпоредил на министрите си за доста добър синхрон с локалните управляващи в Перник ", разгласи кметът на Перник Станислав Владимиров.

" Колкото по-бързо влезем във воден режим, толкоз по-добре за перничани. В момента сме изправени пред сериозна рецесия ", сподели Станислав Владимиров.

" Има риск високите квартали на Перник да останат без вода при режим, би трябвало да се търси решение за това ", сподели новият кмет на Перник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР