От днес на територията на областната дирекция започва полицейска операция

...
От днес на територията на областната дирекция започва полицейска операция
Коментари Харесай

В Шуменско започва започва полицейска операция за контрол на пешеходците

От през днешния ден на територията на регионалната дирекция стартира полицейска интервенция за надзор на пешеходците, които пресичат на непозволени и необозначени места. Това оповестиха от ОД на МВР-Шумен.

Проверките ще бъдат ориентирани и към водачи, които лишават преимущество на пешеходците на пешеходни пътеки. В Шумен пътните служители на реда ще реализират надзор за съблюдаване на разпоредбите, като приоритет ще бъдат регионите към образователните заведения и необятен център. Напомняме на пешеходците да пресичат единствено на обозначените места. Съветите на пътните служители на реда са да не изскачате пред колите ненадейно на непозволени за секване места. Помнете, че водачите на приближаващите коли ви виждат доста по-късно, в сравнение с допускате. Не избързвайте да пресичате пътното платно, когато доближава автомобил. Помнете, че когато сте с тъмни облекла, сте мъчно забележими и рискът от настъпването на пътен случай е доста по-голям. При опция се снабдете със светлоотразителен детайл. Съобразявайте се със сигналите на светофарната уредба и ползвайте пешеходните пътеки. Санкциите, планувани от закона за пешеходци, които пресичат на непозволени места са в размер от 20 до 50 лв..
 Забраниха използването на подлеза и чакалнята за идващи пасажери на гара Шумен Забраниха използването на подлеза и чакалнята за идващи пасажери на гара Шумен
За възбрана за потреблението на подлеза и чакалнята от идващи пасажери на гара Шумен сигнализира консуматор във Фейсбук. Той е прикрепил...

Призоваваме водачите да бъдат изключително деликатни, когато минават в регионите на пешеходни пътеки. Бъдете толерантни на пътя и пазете както себе си, по този начин и всички участници в придвижването. Ако бъдем по-внимателни, и в случай че мислим освен за личната си сигурност, предпоставките за настъпване на пътнотранспортни катастрофи ще бъдат понижени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР