От днес дългоочакваният модел от най-висок клас на Huawei вече

...
От днес дългоочакваният модел от най-висок клас на Huawei вече
Коментари Харесай

Huawei P20 Pro от днес е в магазините на VIVACOM

От през днешния ден дълго чаканият модел от най-голям клас на Huawei към този момент е разполагаем в магазините на VIVACOM. Смартфонът се предлага както на погашение, по този начин и в брой. Най-достъпен е с проект SMART U, при който месечната вноска за Huawei P20 Pro е 48.50 лева, а при еднократно заплащае цената е 1019.98 лева Компанията към този момент достави премиум устройствата до най-нетърпеливите фенове на марката, подали предварителни поръчки за него.
Huawei P20 Pro покорява фотографски върхове със своята новаторска и невиждана до момента тройна камера с параметри – 40 MP GRB, 20 MP монохромна и 8 MP телефото. Тя реализира оптималната изясненост, бляскавост и размер на облика с помощта на новото потомство тройна фотографска система. Смартфонът е с голям 6.1-инчов екран без рамки и е с OLED матрица, която обезпечава бляскавост на изображенията с понижена консумация на сила.
С фотографската система от обективи на Leica можете да осигурите петкратно хибридно приближение на картината, без да губите качеството и на най-малките елементи от огромното разстояние.
Смартфонът употребява технология за стабилизиране на изображението, прилагайки изкуствен интелект. С нея стативът става безусловно непотребен както при нощни фотоси, по този начин и за фотоси в придвижване. При всички случаи тази технология сама ще реализира допустимо най-балансираното възпроизвеждане на цветовете. Камерата с изкуствен интелект разпознава 500 разнообразни подиуми в 19 категории. Нощният режим обезпечава и баланс при висок контрастност, с цел да получиш ясни и уравновесени от към светлина фотоси, без значение от настройките, които използваш. Камерата разрешава също по този начин да заснемате видео на муден каданс с периодичност от 960 фрагмента в секунда. Със смарт телефона HUAWEI P20 Pro в развиването на мобилната снимка настава нова епоха. Ако притежавате този телефон, ще е еднакво на това да притежавате магическата мощ да улавяте света и живота в цялата му хубост, динамичност и изменяща се хубост.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР